Завантаження ...
banner
banner

Ніжинці збирають підписи про перенесення платних атракціонів з майданчика біля Будинку культури

1 травня на дитячому майданчику біля Будинку Культури на радість дітям з'явився центр розваг з машинками, батутами та риболовлею. Але як згодом виявилося радість від появи платних атракціонів не розділяють з дітьми їх батьки.

Будинок культури, Дитячий майданчик біля будинку культури Ніжин

1 травня на дитячому майданчику біля Будинку Культури на радість дітям з'явився  центр розваг з машинками, батутами та риболовлею.  Але як згодом виявилося радість від появи платних атракціонів не розділяють з дітьми їх батьки. 

На минулому тижні обурені ніжинці, у дітей яких фактично забрали  можливість безкоштовно відпочити на майданчику біля Будинку культури почали збирати підписи під колективним листом-скаргою до міської ради про перенесення платних атракціонів у інше місце.

Детально ситуацію яка склалася навколо дитячого майданчику з платними атракціонами пояснила ініціатора колективної скарги та збору підписів Марина Борис:

Політика "затягування поясів" і без того змушує наші сім'ї економити абсолютно на всьому. Жителі міста погодяться, що цей п'ятачок є найкращим в Ніжині, де ще є пісочниця, працюючі гойдалки і ціла гірка. Згадайте наше з вами дитинство, коли такі майданчики були чи не в кожному дворі. На сьогоднішній день це вже розкіш. Тепер там поставили ще й платні гойдалки. І зауважте, ціни у них зовсім демократичні. Наприклад, покатати дитину на машинці 5 хвилин мамі обійдеться в 20 грн, батут для маленьких коштує 20 грн за 10 хвилин. Далеко не кожен малюк зрозуміє, чому одним діткам можна так розважатися, а йому ні! Багато мам не задоволені такою ситуацією. Адже з майданчика повинен доноситися сміх і радість малечі, а не їх капризи і крики батьків.

Думаю, єдиний вихід з цієї ситуації - це діяти. Самі розумієте, розмовами мало що можна змінити. До тих пір, поки мерія не побачить, що реально багато людей проти розміщення там платних гойдалок, ніякого результату не буде. Пропоную об'єднатися і написати колективний лист-скаргу до міськради. Це наше місто, наші дітки і наше майбутнє. Не залишайтеся осторонь і допоможіть вирішити цю проблему.

Сторінка учасників колективної скарги у соцмережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: