Завантаження ...
banner

У масках, але в тисняві: як їдуть електрички з Києва на Ніжин

1 червня у Чернігівській області частково відновили перевезення пасажирів у внутрішньому приміському сполученні. Під час поїздки залізничники виконують всі вимоги передбачені МОЗ шодо запобігання

електричка, Ніжин, карантин, коронавірус, безпека

1 червня у Чернігівській області частково відновили перевезення пасажирів у внутрішньому приміському сполученні. Під час поїздки залізничники виконують всі вимоги передбачені МОЗ шодо запобігання короновірусу. Всі електропоїзди дезінфікують. 
 
Пасажири на вокзалах та під час поїздки мають користуватися захисними засобами (захисні маски, тощо), дотримуватися соціальної дистанції та рівномірно розміщуватися у вагонах електропотягу тільки на місцях для сидіння.
 
Так Укрзалізниця пише на своєму офіційному сайті. А що ж ми бачимо в реальності?
 
Повідомляє mynizhyn.com.
 
Відповідне фото із забитого вагону електропоїзда, що їхав з Київа на Ніжин о 9 ранку опублікували у Facebook. Всі у масках, але у тисняві. Кількість людей значно перевищує допустиму кількість, яку визначають за місцями сидіння у вагонах. 

Також у групі Форум залізничників, забанених форумом залізничників опублікували фото вагону електрички з Києва на Ніжин, що йшла о 18 годині. У вагоні також тиснява.
 
 
Звичайно всім людям кудись потрібно, хтось давно не бачив дітей, чи батьків. Хтось їздить на роботу, бо два місяці просиділи дома, а жити і забезпечувати сім'ю потрібно. Це все зрозуміло. Але достатньо собі уявити, якщо хтось з цих людей буде інфікований коронавірусом. Як ви думаєте скільки людей заразиться? Про це страшно думати. У когось хвороба може пройти безсимптомно, а хтось буде боротися за житття на лікарняному ліжку.
 
Чи будуть реагувати на це МОЗ, Укрзалізниця, влада області і міст невідомо. Можлива більша кількість електропоїздів зможе змінити ситуацію на краще. Але гарантій немає.

Ніжинці! Бережіть себе!

Фото Юлії Кул і Наталії Паршутіної

електричка, Ніжин, карантин, коронавірус, безпека

електричка, Ніжин, карантин, коронавірус, безпека
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: