Завантаження ...
banner
banner

Храм Іоана Богослова поповнився іконами

Древній і прекрасний храм Іоана Богослова, що по вулиці Гоголівській, поповнився іконами. Збудований у далекому 1752 році, він потихеньку оновлюється і радує своїх прихожан. Ось що про надбання

храм Іоана Богослова, ікони

Древній і прекрасний храм Іоана Богослова, що по вулиці Гоголівській, поповнився іконами. Збудований у далекому 1752 році, він потихеньку оновлюється і радує своїх прихожан. 

Ось що про надбання пише храм Іоана Богослова: "Дорогі друзі, для нашого храму було придбано для оздлоблення багато ікон, потроху будемо публікувати на нашій сторінці придбані ікони вашим коштом. На жаль, кошти громада не може виділяти на реставрацію, так як не маємо на даний час реставраційних дозволів (на жаль, з вини держави), але робота не стоість і згодом надіємось на початок реставрації. Готується до затвердження в міністерстві культури проект храму.

Ікона "Воскресіння" початок ХХ ст. Борисівкських майстрів, дякуємо всім хто небайдужий до наших українських святинь і допомагає нам у відродженні храму. Дякуємо, друзі, за вашу любов до наших святих, їхніми молитвами дай Боже нам Божої ласки.

храм Іоана Богослова, ікони

Надбання нашого храму нова ікона Св. цілителя Пантелеймона, коштами нашого парафіянина ктитора Петра. Ікона кінця 19 ст. 
храм Іоана Богослова, ікони

Придбано і відреставровано вашими коштами ікону для нашого храму св. Флора і Лавра Харлампія Власія покровителів тваринництва... в центрі отець преподобний Серафим. Ікона кінця 19 ст., розміри 60x70 см. Надіємось в наступному році оздобити наш інтер'єр храму...поки нижнього".

храм Іоана Богослова, ікони

Центральне фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: