Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині 9 активних хворих на коронавірус

Станом на 14 червня у Ніжині виявилено 11 хворих на коронавірус, одужало 2 пацієнти. Про це на щотижневій оперативній нараді повідомив генеральний директор КНП «Ніжинської центральної міської

коронавірус, Ніжин, хворі, лікарня

Станом на 14 червня у Ніжині виявилено 11 хворих на коронавірус, одужало 2 пацієнти. Про це на щотижневій оперативній нараді повідомив генеральний директор КНП «Ніжинської центральної міської лікарні ім. М. Галицького» Олександр Костирко.

Повідомляє mynizhyn.com.

На сьогодні у місті 9 активних хворих з COVID-19. З них 3 - лікуються стаціонарно, всі інші лікуються амбулаторно (вдома) під наглядом сімейного лікаря.

Зараз в інфекційному відділенні перебуває 4 пацієнти, з них 3 з коронавірусом і 1 пацієнт з підозрою на коронавірус, чекають на результати аналізу з Чернігівського обласного лабораторного центру.

Стан пацієнтів з COVID-19, що перебувають у лікарні розцінюється як середньої важкості, всі вони мають позитивну динаміку щодо одужання, допомога надається відповідно до протоколу і дані пацієнти не потребують підключення до апаратів ШВЛ.

Як повідомив завідуючий відділенням організації епідеміологічних досліджень Ніжинського МРВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України» Василь Степаненко ріст захворюваності на коронавірус у Ніжині за минулий тиждень склав 45%. З них 5 медичних працівників, 4, що працють у Києві і 1 у Ніжині.

Бережіть себе і дотримуйтесь маскового режиму!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: