Завантаження ...
banner
banner

Всесвітній день йоги: ніжинців запрошують до святкування

Йога – це не тільки комплекс певних фізичних вправ, це шлях відкриття у собі відчуття гармонії з власним "я", світом і природою. 21 червня – Всесвітній день йоги. Долучитися до його святкування ніжинців

день йоги, стадіон

Йога – це не тільки комплекс певних фізичних вправ, це шлях відкриття у собі відчуття гармонії з власним "я", світом і природою. 21 червня –  Всесвітній день йоги. Долучитися до його святкування ніжинців запрошує Nmgo Pozitiv-Nezhin:

"Дорогі ніжинці, друзі, колеги та члени Фітнес Центру «Позитив»!
Запрошуємо прийняти участь і разом з Фітнес Центром «Позитив» приєднатися до святкування ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ЙОГИ, яке почнеться 22 червня 2020 р. на Міському стадіоні "Спартак" о 18.00 год., з виконання однієї з найвідоміших послідовностей оздоровчих вправ – Сурья Намаскар ("Привітання сонцю"), після чого відбудеться безкоштовне заняття з різних напрямків йоги з тренером Арвахі Галиною та іншими тренерами Фітнес Центру «Позитив»: йога, медитація, цигун, аюрведа.

Приходьте разом із своєю сім’єю, і відзначте свято здоров’я з Фітнес Центром «Позитив»! З собою треба мати тільки бажання, спортивну форму, килимок і гарний настрій!

У зв'язку з посиленням заходів щодо запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції, прийнятими постановою Кабінету Міністрів, з собою обов'язково мати маски, та дотримуватися відстані на менше 1,5 один від одного.
Вхід вільний".

Центральне фото з минулого року
день йоги, стадіон

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: