Завантаження ...
banner
banner

Молоді науковці Ніжина зустрілися з Президентом України

8 травня 2015 року відбулась зустріч Президента з переможцями Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, у якій взяла участь ніжинські школярі

МАН, Ніжин, Президент України, Ніжинські школярі переможці МАН

8 травня 2015 року відбулась зустріч Президента з переможцями Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, у якій взяла участь Коткова Ангеліна, учениця 11 класу Ніжинського ліцею при НДУ ім. М.Гоголя, за високі досягнення – дипломи ІІ і ІІІ ступенів у секціях «Українська мова» й «Internet-технології та WEB дизайн» (н.к. Бойко Н.І., Овчинников Д.В., Овчинникова Т.А.).

Зустріч відбулася з нагоди Дня науки, Президент зустрівся з переможцями Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

«У цьогорічному відзначенні Дня науки звучать нові, особливі ноти. За рік, що минув, ми заново відкрили стару мудрість про те, що історію країни творять люди з мечем і люди, які читають книжки», – зазначив Президент.
 
Президент назвав посилення української науки, реформування структур, що забезпечують її розвиток, одним з головних пріоритетів держави.
«Саме тому це питання є одним з найперших пріоритетів «Стратегії–2020» і у обговореннях на засіданнях Національної ради реформ», – наголосив Глава держави.
 
Президент зазначив, що робитиме все, щоб українські університети ставали найкращими університетами світу.

«Порівняльний аналіз зарубіжного досвіду роботи з обдарованими дітьми в різних країнах дає змогу стверджувати, що на сьогодні модель Малої академії наук є однією з найбільш ефективних систем виявлення, підтримки і розвитку обдарованих дітей та молоді. Такою системою, що забезпечує організацію та координацію науково-дослідницької діяльності учнів, створює умови для їх інтелектуального, духовного, творчого розвитку та професійного самовизначення», – відзначив Глава держави.


nizhynrada.org
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: