Завантаження ...
banner
banner

Місто стало майже неконтрольованим: 50% ніжинців ігнорують карантин

Про це на щотижневй оперативній нараді розповіла начальниця відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко

карантин, дотримання, порушення, Ніжин
Фото ілюстративне

Про це на щотижневй оперативній нараді розповіла начальниця відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко.

Повідомляє mynizhyn.com.

"Хочу розповісти про ситуацію, яка склалася після аналізу двотижневої роботи робочої групи, щодо контролю за карантином. На жаль, послаблення, які були прийняті і рішення уряду і міської комісії призвели до того, що сьогодні багато галузей у Ніжині стали практично неконторльованими, - розповідає Наталія Григорівна. - 50% населення чітко дотримаються карантинних вимог, а інші 50% повністю їх ігнорують.

Це в тому числі і наші перевізники. Наші перевірки підтвердили те, що ні водії, ні кондуктори не роблять жодних зауважень нашим жителям, щодо необхідності перебування у транспортному засобі у масці, кількість людей більша, ніж дозволено під час перевезень. Це особливо стосується маршрутів №1, №2 і навіть №14 (де автобуси більші).

Негативна ситуація також на ринках міста.

Я вважаю, що є необхідність можливо дещо посилити карантин, бо якщо піде так далі, то ми не зможемо втримати ситуацію, фізично робоча група не в силах охопити все місто, яке зараз практично повністю вийшло із-під контролю. Потрібно щось вирішувати".

Перший заступник міського голови Григорій Олійнник зауважив, що така ситуація складається не тільки у Ніжині, це будуть обговорювати з відподним обласним департаментом.

Наталія Нікітіна
фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: