Завантаження ...
banner

103 категорійні родини Ніжинщини отримали допомогу

«Давай допоможемо!» – саме таку назву має благодійний фонд, який надав безоплатну допомогу продуктовими наборами мешканцям Ніжинського району. Адже у зв'язку із запровадженням карантинних заходів

благодійний фонд, продукти, допомога, категорійні родини

«Давай допоможемо!» – саме таку назву має благодійний фонд, який надав безоплатну допомогу продуктовими наборами мешканцям Ніжинського району. Адже у зв'язку із запровадженням карантинних заходів, пов'язаних з поширенням короновірусу COVID – 19,  багато сімей потребують на даному етапі підтримки саме продуктами харчування, повідомляє neadm.cg.gov.ua.

За сприяння фахівців Ніжинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді отримали цю допомогу 103 категорійні родини  з дітьми.  

Такі необхідні на кожен день продукти харчування, як олія, крупа гречана, цукор, макаронні вироби, консерви рибні та м'ясні з'явилися на столі у багатьох сім'ях, а для дітей до чаю ще додали й смаколиків: печиво та згущене молоко.

Слова щирої вдячності на адресу благодійного фонду «Давай допоможемо!», управління соціального захисту населення Ніжинської РДА та центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді лунали з вуст членів сімей, які отримали продуктові набори.

благодійний фонд, продукти, допомога, категорійні родини

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: