Завантаження ...
banner
banner

Переяслівка у Ніжинській ОТГ: план приєднання і цікаве про село

Сьогодні, 24 червня, на сесії депутати прийняли рішення "Про добровільне приєднання до Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади". До Ніжинської ОТГ добровільно приєдналась Переяслівка

Переяслівка, Ніжинська ОТГ, приєднання

Сьогодні, 24 червня, на сесії депутати прийняли рішення "Про добровільне приєднання до Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади". До Ніжинської ОТГ добровільно приєдналась Переяслівка.

Повідомляє mynizhyn.com.

ПЛАН
організаційних заходів щодо добровільного
приєднання територіальної громади

1. Провести розрахунки обсягу доходів та видатків Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади після приєднання.

2. Здійснити моніторинг закладів, які утримуються за рахунок бюджету Переяслівської сільської ради.

3. Здійснити моніторинг майна, активів та зобов’язань територіальної громади села Переяслівка Переяслівської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області.

4. Проаналізувати стан, потреби та підготувати пропозиції щодо організації на території села Переяслівка Ніжинського району Чернігівської області надання адміністративних послуг, вчинення нотаріальних дій, актів цивільного стану, реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання.

5. Підготувати пропозиції щодо перспективного плану формування на території громади, що приєднується, мережі підприємств та установ для надання публічних послуг, зокрема у сфері освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту, житлово-комунального господарства. 

6. Проаналізувати обсяг повноважень виконавчих органів Ніжинської міської ради після приєднання та підготувати пропозиції щодо потреб у кадровому забезпеченні.

7. Визначити межі потенційного старостинського округу на території села Переяслівка Ніжинського району Чернігівської області.

Трохи про село:

- населення близько 300 людей;

- площа 23,054 км²;

- саме тут ТОВ «Ніжинський консервний завод» вирощує легендарні ніжинські огірки;

- у селі розміщена залізнична станція «Приостерна»;

- землі Переяслівки є надзвичайно родючим, їх тут називають «глібовські», через поміщика, який ними володів.

За матеріалами ‎Ніжин Інвестиційний‎ 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: