Завантаження ...
banner

Колишній учбовий комбінат по Шекерогринівській виставлять на аукціон

Проект рішення про продаж нежитлової (адміністративної) будівлі, що розташована за адресою: м.Ніжин, вулиця Шекерогринівська, будинок 88, розглянули на сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету. Раніше

учбовий комбінат, аукціон

Проект рішення про продаж нежитлової (адміністративної) будівлі, що розташована за адресою: м.Ніжин, вулиця Шекерогринівська, будинок 88, розглянули на сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету.

Раніше в цій будівлі розміщувався Ніжинський міжшкільний навчально-виробничий комбінат трудового навчання і професійної орієнтації учнів.

Характеристика об’єкта: двоповерхова нежитлова будівля з цегляними стінами та залізобетонним перекриттям, І групи капітальності, загальною площею 739,8 кв.м.

Збудована у 1974 році.

До другого поверху прибудовані металеві сходи. Інженерні комунікації: електропостачання та водяне опалення від власної котельні. Від металевого баку з водою йде подача води, водовідведення місцеве. Технічний стан нежитлової будівлі задовільний, фізичний знос- 39,9%.

Допоміжні будівлі та споруди: 2 сараї, лабораторія з рампою, котельня, гараж, естакада, вбиральня, огорожа ворота з хвірткою, асфальтові покриття, колодязь. Адміністративна та допоміжні будівлі цегляні, ганок та естакада бетонні, огорожа з металевої сітки, на території асфальтове покриття.

Земельна ділянка площею 1,6755 га. Детальніше за посиланням

Як повідомила начальник відділу комунального майна управління комунального майна та земельних відносин Ніна  Федчун, стартова ціна даного об'єкту – 2 631 469,00 грн. без урахуванням  ПДВ.

Дата проведення аукціону – 20 серпня 2020 року, час проведення визначається електронною торговою системою автоматично.

До речі, на даний час за порядком на території  колишнього учбового комбінату наглядають аж три охоронники.

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: