Завантаження ...
banner
banner

Прес-служба Анатолія Лінника прокоментувала звільнення Вікторії Гунько

Після появи інформації про звільнення Вікторії Гунько, прес-служба Анатолія Лінника на у Facebook повідомила, що написати заяву на звільнення Вікторії Гунько було запропоновано мером міста.

Вчора, 27 травня, радник міського голови Вікторія Гунько повідомила про своє звільнення.

Після появи інформації про звільнення Вікторії Гунько, прес-служба Анатолія Лінника на  у Facebook повідомила, що написати заяву на звільнення Вікторії Гунько було запропоновано мером міста. Дана пропозиція була викликана тим, що в неї, як у підприємця, була заборгованість за оренду комунального майна в розмірі 47 000 грн. з 2011 року. Це найбільша заборгованість по оренді комунального майна, що відображено в бухгалтерському обліку КП "Оренда комунального майна".

Це найбільша заборгованість по оренді комунального майна, що відображено в бухгалтерському обліку КП "Оренда комунального майна". Дотримуючись принципу справедливості та законності, на публічному звіті КП "Оренда комунального майна" восени 2014 року, перевіряючи дебеторську заборгованість даного підприємства, було озвучено, що найбільшим боржником перед міським бюджетом є підприємець Гунько В.В. Було дано доручення перевірки причини несплати до бюджету значних сум коштів усіма боржниками, та проведення за необхідності претензійно-позивної роботи.

Як з'ясувалось, по ФОП Гунько В.В. існували відповідні рішення судів, щодо примусового стягнення заборгованості та виконавчий лист стосовно даного стягнення, що дотепер з невідомих причин не був виконаним. На неодноразові звернення міського голови вирішити це питання, з боку Гунько В.В. жодних роз'яснень та дієвих кроків не було зроблено. Натомість, була отримана відмовка, що терміни стягнення, на її думку, вже минули.

Після того, як відповідними посадовими особами виконкому кілька разів було направлено звернення до Ніжинської виконавчої служби, ними не було отримано відповіді стосовно стану стягнення заборгованості. Таким чином, далі було направлено виконкомом Ніжинської міської ради запит до Обласного управління юстиції щодо бездіяльності Ніжинської виконавчої служби по даному питанню. Це і стало підставою для прийняття відповідних рішень Ніжинським міським головою. 
 
У своїй заяві прес-служба Анатолія Лінника додає, що Майдан, до якого апелює Вікторія Гунько, в відео та тексті, повинен змінити не когось десь там, а перш за все, кожного з нас. І кожен з нас повинен звіряти свої дії з тими принципами, позиціями, що відстоювались нами на Майдані.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: