Завантаження ...
banner

"Бермудський трикутник" по Незалежності зникне: роботи з водовідведення розпочато

Учора у Ніжині пройшов довгоочікуваний дощик, а після нього на асфальті утворилися калюжі, місцями схожі на затоки. З приводу цих калюж і обіцяного водовідведення мешканці вулиці Незалежності

вулиця Незалежності, калюжі, водовідведення

Учора у Ніжині пройшов довгоочікуваний дощик, а після нього на асфальті утворилися калюжі, місцями схожі на затоки. З приводу цих калюж і обіцяного водовідведення мешканці вулиці Незалежності висловили свої хвилювання у мережі Фейсбук.

Так, Світлана Костюченко виклала фото і запитала: "Вулиця Незалежності сьогодні. Так працює водовідведення на цій ділянці. Коли вже в цьому Бермудському трикутнику наведуть порядок????".

Дехто в коментарях жартував, що це недарма, адже назва зупинки "Оазис" відповідає дійсності.

Журналісти mynizhyn.com поцікавилися у начальника УЖК та Б Анатолія Кушніренка, коли ж все таки буде наведено лад по Незалежності.

Анатолій Миколайович запевнив, що роботи з водовідведення вже розпочато: "До робіт приступили у неділю, 9 серпня. З обох сторін вулиці, від "Оазису" та до 35-го училища буде встановлено спеціальний лоток для приймання води. Разом з цим будуть проходити роботи по відновленню асфальтового покриття. Це передбачено в проекті, і кошти для виконання цих робіт уже надійшли на рахунок".

Тож очікуємо на гарний результат?

Валентина Пильник
Фото Світлани Костюченко

вулиця Незалежності, калюжі, водовідведення

вулиця Незалежності, калюжі, водовідведення

вулиця Незалежності, калюжі, водовідведення

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: