Завантаження ...
banner

Історія врятованої тварини, яка любить їсти... яблука

Цікавою і зворушливою історією про врятовану тварину поділилися в АТ "Чернігівгаз". Собака Лада – трохи не така, як всі, адже має таку собі родзинку: любить їсти запашні та соковиті плоди

АТ

Цікавою і зворушливою історією про врятовану тварину поділилися в АТ "Чернігівгаз". Собака Лада – трохи не така, як всі, адже має таку собі родзинку: любить їсти запашні та соковиті плоди...

"Яблука – дуже корисний продукт. Про це знає навіть наша Ладуся. Вона дуже полюбляє яблука - мабуть, навіть більше, ніж ковбасу.

Рік тому дорогою з обіду наші аварійники знайшли біля смітника маленьких цуценят. І в рюкзаку принесли на аварійку – навіть не роздумуючи, вирішили їх врятувати. На жаль, вижила тільки Лада.

Працівники «Чернігівгазу» її вакцинували, і спочатку вона облаштувалася у дворі аварійки. А потім зустріла його. «Вона мене обрала, – каже Олександр Полгородник, старший майстер групи експлуатації мереж, – почала ходити за мною, я і кажу: «Пішли до мене жити».

Ось так і почалась ця історія дружби. Кожного дня вони разом приходять на роботу. Так-так, Лада теж працює – охороняє двір і знімає стрес працівникам. Адже вона дуже добра і товариська собака - її обожнює колектив, а дівчата підгодовують ковбасою. Але все одно вона більше любить яблука – бо вони дуже корисні".

mynizhyn.com за матеріалами АТ "Чернігівгаз"

АТ

АТ

АТ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: