Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські шахісти найсильніші в області: дівчата теж не пасуть задніх. Фото

Шахова Ніжинська школа в черговий раз доводить, що шахісти міста Ніжина є найсильнішими в Чернігівській області та за її межами. Повідомляє у Facebook у групі Наш город Нежин Віталіна Шатура. Шахи - це єдиний вид спорту, який виріс

шахи, діти, чемпіони

Шахова Ніжинська школа в черговий раз доводить, що шахісти міста Ніжина є найсильнішими в Чернігівській області та за її межами. Повідомляє у Facebook у групі Наш город Нежин Віталіна Шатура.

Шахи - це єдиний вид спорту, який виріс в усьому світі під час карантину. Тренування проходили в онлайн режимі, що давали змогу спортсменам розвиватися та підвищувати свій рівень.

5 вересня завершився Чемпіонат Ніжина до 14 років - 2020. Діти отримали можливість зануритися сповна в казковий світ магічного шахового королівства та зустрітися в двобої зі своїми суперниками за шаховою дошкою.

Чемпіоном міста Ніжина став Кулепестин Олександр, який не отримав жодної поразки. Саша також тиждень тому виборов титул Чемпіона Чернігівської області до 14 років. І можливо, з такими темпами вже скоро в Ніжині з'явиться КМС! Вітаємо! Сил тобі Саша і натхнення!


шахи, діти, чемпіони


Срібний призер м. Ніжина - Шатура Андрій
, який також показав хороший результат на області, посівши 4 місце, і цілеспрямовано йде до своїх цілей, незважаючи на перешкоди.


шахи, діти, чемпіони

Бронзовий призер м. Ніжина - Полозов Володимир. На вигляд спокійна дитина може іноді викликати неабияку напругу у суперника своїми стратегічними ходами.

шахи, діти, чемпіони


Просто фантастичні результати мають дівчата.

Жіноче золото отримала Шейко Владислава. Гармонійне поєднання краси та розуму неабияк зачаровує глядачів.

шахи, діти, чемпіони

Срібна медаль стала власницею Ляшко Марії. В свої 8 років Маша захоплююче і непередбачувано для суперників виборює перемоги одна за іншою. Тиждень тому стала бронзовою Чемпіонкою Чернігівської області до 8 років! Вітаємо та бажаємо успіху!


шахи, діти, чемпіони

Тулюля Олександра - бронзова призерка міста Ніжина. Тактика, стратегія, прорахунки ходів- найкращі друзі Олександри, що дають можливість займати призові місця!

Але ніжинські дівчата 5 вересня встигли не тільки зіграти в Ніжині.

Адже в Чернігові завершився 3-ій етап відкритого Кубка міста Чернігова серед школярів "Юні Таланти" - де маленька зірочка Дука Ангеліна виборола бронзу поступившись хлопцям всього лише в 0,5 очок. Молодчинка! Вітаємо!

шахи, діти, чемпіони

Велика вдячність тренерам, що вкладають свою любов, щирість в маленьких діток. Адже підготовка Ніжинських тренерів шахової школи - виховує потужних спортсменів шахістів, що складають здорову конкуренцію для всієї України! Стражник Ю.Б, Харченко В.І, Іващенко С.Д, Філімонов Ф.О, Іващенко Д.С - велика Вам вдячність за розвиток здорового, розумного, інтелектуально розвинутого майбутнього покоління!

шахи, діти, чемпіони

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: