Завантаження ...
banner
banner

За якими ознаками Ніжин віднесли до "червоної" зони?

Громадський транспорт зупинився, школи і дитсадки не працюють, як і більшість магазинів, що підбадають під заборону. Ніжин знову на жорствому карантині. Причини цього криються в ОЗНАКАХ

ознаки, червона зона, карантин, Ніжин

Громадський транспорт зупинився, школи і дитсадки не працюють, як і більшість магазинів, що підбадають під заборону. Ніжин знову на жорствому карантині. Причини цього криються в ОЗНАКАХ, які визначають зону значного поширення коронавірусної інфекції, тобто "червону" зону.

Повідомляє mynizhyn.com.

Як сказав на щотижневій оперативній нараді представник Ніжинського міськрайонного відділу ДУ "Чернігівській обласний лабораторний центр МОЗ України" Ніжин за всіма ознаками належить до "червоної" зони карантину:

ОЗНАКА №1 - завантаження ліжок у закладах охорони здоров'я, визначених для госпіталізації хворих на коронавірус. Якщо даний показник становить більше 50% протягом 5 днів, то такий регіон переводиться у червону зону. В Ніжині завантаженість ліжок у лікарні складає 114%.

ОЗНАКА №2 - середня кількість тестувань методом ПЛР. Якщо на 100 тис. населення становить не менше, як 24 тестування. Показник по Ніжину - 92. За тиждень проведено 446 тестувань.

ОЗНАКА №3 - показник захворювання на COVID-19 за 14 днів на 100 тис. населення допустимий рівень захворювання - 40 нових випадків. По місту Ніжину за 2 тиждні, згідно статистики, було 196 хворих. В перерахунку на 100 тис. населення - це 284.

Ось так ми і опинились у "червоній" зоні.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: