Завантаження ...
banner
banner

Як тренер з Ніжина здійснив фітнес-мрію жителів села Плиски. Відео

Переможниця марафону розповіла, що витратить грошову винагороду на новий килимок для занять спортом. Жителі села Плиски Чернігівської області завершили фітнес-марафон. Протягом двох

тренер, Плиски, фітнес-марафон, Сергій Сорокін

Переможниця марафону розповіла, що витратить грошову винагороду на новий килимок для занять спортом.

Жителі села Плиски Чернігівської області завершили фітнес-марафон. Протягом двох місяців двічі на тиждень вони просто неба, на очах ошелешених односельців, займалися спортом заради краси та здоров'я. І їм нині є чим похизуватися перед всією країною.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30. 

Все почалося на початку серпня. До Плисків із Ніжина почав приїздити тренер. Двічі на тиждень заради учасниць він долав 100 кілометрів.

Фітнес-результати закріпили замірами об'ємів. Арифметичну різницю команди вираховувала спеціальна незалежна комісія. За 40 днів тренування кістяк команди — це десятеро людей — втратили 30 сантиметрів у об'ємах і 22 кілограми у вазі. Ось із кого варто брати приклад.

Однак кількісні втрати ще більші. До Плисківської громади входять п'ять сіл — це майже три тисячі населення. На фітнес-марафон зголосилося не більш ніж пів сотні. А до кінця витримала марафон лише п'ята частина команди. Навіть група підтримки значно скоротилася, хоча на перші тренування приходило ледь не половина села витріщак.


Вага Людмили Ілляшенко ще на початку марафону йшла донизу. Вона була серед претендентів на перемогу, всій країні влітку показала порожній холодильник, а її чоловік заявив про свою цілковиту підтримку, але потім щось пішло не так.

Перше місце, а також грошову винагороду у три тисячі гривень, надав односелець, котрий забажав лишитися невідомим. Дісталося воно 54-річній Тетяні Ганзюк з персональним рекордом — мінус 8 кг.

"Ви вселили в мене надію, і хочу вам сказати, оці гроші витрачу на килимок і займатимусь кожного дня вдома посеред хати на фітнес-килимку", — розповіла переможниця. 

Тренер фітнес-команди Сергій Сорокін як ніхто знає: скинути зайві кілограми значно легше, аніж утримати результат. Тому своїм уже колишнім підопічним обіцяє сюрпризи.

"Немає такого, що ви накачалися і залишилися такими на все життя, це треба підтримувати. Несподіванку я їм гарантую, я приїжджатиму контролювати, вони мені стали як рідні", — каже чоловік. Він також додав, що йому вже пропонували залишитися і жити у Плисках: "Мені пропонували тут і корову, й хату, будемо жити в селі?". 

Джерело: tsn.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: