Завантаження ...
banner
banner

Діти у школах, автобуси на зупинках: що кажуть про послаблення карантину ніжинці. Відео

Відучора в Ніжині та Носівському районі запрацювали заклади освіти та громадський транспорт. Місто і район поки залишаються у «червоній» карантинній зоні. Що таке можливо, 21 вересня вирішила

послаблення, карантин, Ніжин, школи, автобуси

Відучора в Ніжині та Носівському районі запрацювали заклади освіти та громадський транспорт. Місто і район поки залишаються у «червоній» карантинній зоні. Що таке можливо, 21 вересня вирішила Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних питань.

Повідомляє suspilne.media.

10-та година ранку, ніжинська школа №9. Сьогодні, 22 вересня, до неї повернулися учні. Їх відправили на дистанційне навчання 14-го вересня, коли Ніжин потрапив до «червоної» карантинної зони. Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних питань дозволила відновити звичні уроки в школах цього міста та Носівського району, який теж перебуває у «червоній» зоні.

У школі постійно проводять вологе прибирання та дезінфекцію, каже Володимир Рибак. У вчителів щодня, перед початком роботи, перевіряють температуру. А для дітей, щоб вони менше контактували, розробили маршрути коридорами школи, визначили, які класи на яких поверхах навчаються, а також відкрили всі входи.

Запрацював у Ніжині і громадський транспорт. Почали курсувати приміські і міжобласні маршрути.

послаблення, карантин, Ніжин, школи, автобуси

Натомість, потяги та електрички поки лише висаджують пасажирів. Директорка вокзалу на камеру говорити не захотіла, поза нею сказала, що вони готові до роботи, але чекають вказівок від керівництва з Києва.

Інші карантинні обмеження, які стосуються «червоної» зони, тут залишаються.

Поки обмеження «червоної» зони діє у Ніжині до 27-го вересня. Наприкінці цього тижня державна комісія ТЕБ та НС має переглянути зонування країни.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: