Завантаження ...
banner

"Вночі наче турбіна гуде": через що жителі 3-го мікрорайону в Ніжині не можуть спати?

До редакції сайту Mynizhyn.com звернулась жителька однієї з багатоповерхівок у 3-му мікрорайоні. "Колись наш мікрорайон був престижним, а зараз вночі спати не можемо від гулу"

зерносушарки, гул, пил, шум, 3-й мікрорайон

До редакції сайту Mynizhyn.com звернулась жителька однієї з багатоповерхівок у 3-му мікрорайоні. 

"Колись наш мікрорайон був престижним, а зараз вночі спати не можемо від гулу", - розповідає Світлана.

Вже другий рік жителі 3-го мікрорайону потерпають від філії "Ніжинський елеватор" СТОВ "ДРУЖБА-НОВА". Нагадаємо, що в минулому році Ніжин засипало рожевим пилом, який летів із зерносушарок даного підприємства, що знаходиться на вулиці Носівський Шлях. Тоді знімальній групі UA: Чернігів жителька 3-го мікрорайону Анна розповіла, що звук такий, нібито літаки літають і багато пилу.


Цьогоріч ситуація майже та сама. "За пилом ми знаємо вже, що вони сушать, - розповідає нам Світлана. - Зараз у нас чорний пил на вікнах, значить сушать сонях. До того була пшениця, але щось у них зламалось, бо цілу ніч колись кувалдами били по залізу. І після того знову пішов пил і почалось постійне гудіння вночі. Ми ж не можемо спати! Таке враження, наче турбіна поруч працює".

Зауважимо, що не тільки жителям 3-го мікрорайону чутно цей гул, жителі багатоповерхівок на Шевченка теж кожну ніч таке слухають, зокрема жителі будинку 97 А.

"Управи на них ніхто знайти не може... Ми не проти підприємства, але ж можна і пило-, і шумопоглиначі поставити і проблеми зникнуть", - каже Світлана. І всі з цим погодяться та чи зважить нарешті на це керівництво підприємства? Будемо сподіватись що так, а поки вночі ніжинці, що мешкають в прилеглих районах до сушарок сплять під акомпонемент постійного нічного гулу.

Читайте також: У Ніжині завод ускладнює життя мешканцям двох вулиць
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: