Завантаження ...
banner
banner

Віднині "ТОП-Канцелярія" - ваш помічник №1

1 червня, до Дня захисту дітей, у нашому місті відбулося офіційне відкриття нового магазину канцтоварів "ТОП-Канцелярія". У центрі міста, в торговому центрі "Прогрес", у зручному місці на першому поверсі, рівновіддалено від входів знаходиться відтепер цей яскравий світ канцтоварів.

ТОП-Канцелярія ніжин, ніжин канцтовари, канцтовари ніжин, нежин канцтовари, где купить канцтовари нежин, топканцелярия нежин

1 червня, до Дня захисту дітей, у нашому місті відбулося офіційне відкриття нового магазину канцтоварів "ТОП-Канцелярія". У центрі міста, у торговому центрі "Прогрес", у зручному місці на першому поверсі, рівновіддалено від входів знаходиться відтепер цей яскравий світ канцтоварів. Варто зазначити, що ціни тут явно помірковані і вся робота спрямована на економію грошей покупців, а не на гонитву за надприбутками. Що ще відзначали покупці, то це чималий асортимент канцтоварів і можливість привезти їх на замовлення.

Чимало ніжинців та гостей міста прийшли на День народження магазину, адже кожен з покупців отримав невеличкий подарунок, а всі ті, хто придбали продукції на суму від 49,00 грн – мали можливість взяти участь у розіграші мобільного телефону Samsung Duos. Після шалених пристрастей з переживаннями щодо переможця мобільний телефон після жеребкування був вручений чарівній ніжинці, яка явно не очікувала перемоги.

Варто зазначити що власники "ТОП-Канцелярії" планують розширювати власну мережу магазинів канцтоварів по всьому місту, щоб вам не доводилось бігти за ручкою чи олівцем  хтозна-куди, чи їхати маршруткою. Також при кожному новому відкритті магазинів мережі "ТОП-Канцелярія" кожного 1 числа наступних місяців будуть розіграні чергові мобільні телефони. Тож стежте за новинами, купуйте якісні і недорогі канцтовари – і, можливо, саме ви станете власником нового мобільного телефона!


Запрошуємо вас 1 липня на офіційне відкриття чергового магазину мережі "ТОП-Канцелярія" за адресою вул..Московська, 21 (р-н Міськлікарні).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: