Завантаження ...
banner
banner

Мережі магазинів «ТОП-Канцелярія» - 1 рік!

1 червня, у День захисту дітей, мережі магазинів «ТОП-Канцелярія» виповнився 1 рік! На честь дня народження кожен покупець цього дня отримував подарунок незалежно від суми покупки. Всі, особливо діти, радісно бавились кульками з логотипом компанії


1 червня, у День захисту дітей,  мережі магазинів «ТОП-Канцелярія» виповнився  1 рік! На честь дня народження кожен покупець цього дня отримував подарунок незалежно від суми покупки. Всі, особливо діти, радісно бавились кульками з логотипом компанії.

А ввечері о 17:00 – ще й розіграли серед покупців мобільний телефон «Самсунг». Для того,щоб взяти участь у розіграші потрібно було придбати товарів на суму від 100 грн та бути присутнім на самому розіграші. 

Цього дня доля посміхнулась Валентині Яворській, яка з радістю отримала мобільний телефон і масу позитивних емоцій. 
Святкову атмосферу створювала ще й маса кульок, кулькова гірлянда, і цифри-одинички. Адже у мережі магазинів «ТОП-Канцелярія» - ви завжди зможете придбати різноманітні кульки, букети, фольговані фігури та ін. до будь-якого свята! 

Ну а ми від імені дирекції мережі дякуємо всім, хто долучився до святкування першої річниці і гарантуємо, що такі акції будуть проводитись регулярно! 









Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: