Завантаження ...
banner

У Ніжині мають намір підвищити тарифи на тепло і гарячу воду

Сьогодні ТОВ "НіжинТеплоМережі" повідомили ніжинців про намір зміни тарифів на тепло і гарячу воду. І як би цього не хотілось, але йдеться про підвищення тарифів. Повідомляє mynizhyn.com

НіжинТеплоМережі, тарифи, підвищення, газ

Сьогодні ТОВ "НіжинТеплоМережі" повідомили ніжинців про намір зміни тарифів на тепло і гарячу воду. І як би цього не хотілось, але йдеться про підвищення тарифів.

Повідомляє mynizhyn.com.

Нагадаємо, що у вересні в Ніжині знизили тарифи на централізоване опалення майже на 10%. Це було зумовлене зменшенням ціни на газ. 


Також варто нагадати, що справою про завищені тарифи на тепло у Ніжині займається Антимонопольний комітет України. Про це повідомляв Валерій Зуб.

Нове підвищення тарифів НіжинТеплоМережі обгрунтовують тим, що з жовтня 2020 року НАК «Нафтогаз України» встановив ціну на природний газ в розмірі 5374,10 грн. за 1000 куб. м. (без ПДВ та без урахування послуг на транспортування та розподілу природного газу) проти 4048,4937 грн. за 1000 куб.м. врахованих в діючих тарифах. Ріст ціни на газ – 32,7%.

В зв’язку з цим виникла необхідність змінити тарифи шляхом коригування витрат на газ.

Всі інші складові тарифів залишаються без змін. 

Теплова енергія та послуга з постачання теплової енергії для населення ( з індивідуальними договорами) - було 1 800,63 грн./Гкал з ПДВ, а стане 2 070,80 грн./Гкал з ПДВ. Тобто тарифи здорожчають на 15%. Для всіх інших категорій споживачів тарифи підвищаться на 15,1%.

Послуга з постачання гарячої води для населення за індивідуальними договорами - було 98,60 грн. за 1 куб. м. з ПДВ, а стане 111,92 грн. за 1 куб. м. з ПДВ. Здорожчання на 13,5%. Для всіх інших категорій споживачів тариф на гарячу воду підвищиться на 13,6%.

Більш детально ознайомитися з новими тарифами, які НіжиТеплоМережі мають намір впровадити, можна за посиланням: https://ntmteplo.com.ua/img/namir20202.pdf

ТОВ «НіжинТеплоМережі» приймає зауваження та пропозиції від споживачів протягом 8 календарних днів з дня повідомлення споживачів про зміну тарифів на теплову енергію та житлово-комунальні послуги.

Зауваження та пропозиції приймаються за адресами:

ТОВ «НіжинТеплоМережі» - вул. Глібова, 1, e-mail ntm-teplo@ukr.net

Ніжинська міська рада – пл. ім. І. Франка, 1, кімната № 10 

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: