Завантаження ...
banner
banner

Ніжинець перерахував шахраям понад 5 тисяч гривень за фото собаки

Поліція неодноразово попереджала жителів Ніжина та району про шахраїв, але люди продовжують поповнювати рахунки шахраїв на тисячі гривень. Повідомляє mynizhyn.com. Як розповіла

шахрайство, гроші, собака, айфон

Поліція неодноразово попереджала жителів Ніжина та району про шахрайства, але люди продовжують поповнювати рахунки шахраїв на тисячі гривень.

Повідомляє mynizhyn.com.

Як розповіла на щотижневій оперативній нараді начальниця Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко, реєстрація кримінальних проваджень за ст. 190 ККУ (шахрайство) продовжується.


9 листопада Ніжинський відділ поліції отримав заяву від 30-річного місцевого жителя, який перерахував понад 5 тис. грн за купівлю собаки. Не бачачи ні продавця, ні саму собаку. Тобто за одне лише фото.

Інший 18-річний мешканець одного із сіл Ніжинського району через OLX купував 11 айфон і дуже здивувався, коли оголошення із сайту було видалено після того, як він перерахував майже 15 тис. грн на рахунок зовсім невідомої йому людини.

Легковажність людей - це спосіб заробітку шахраїв, пам'ятайте про це і не перераховуйте гроші невідомо куди. Найкраще при купівлі через інтернет використовувати наложний платіж - ви оплачуєте за товар після його перевірки у поштовому відділенні.

Фото ілюстративне
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: