Завантаження ...
banner
banner

Смерть пацієнтки – це не жарти. Бобровицьку лікарню перевірять

За фактом оприлюднення у ЗМІ інформації про смерть жінки, якій надавали медичну допомогу в КНП "Бобровицька центральна районна лікарня" голова Чернігівської обласної державної адміністрації

Бобровицька лікарня, перевірки, смерть пацієнтки

За фактом оприлюднення у ЗМІ інформації про смерть жінки, якій надавали медичну допомогу в КНП "Бобровицька центральна районна лікарня" голова Чернігівської обласної державної адміністрації Анна Коваленко доручила провести невідкладну перевірку закладу.

Раніше ми писали На Чернігівщині 74-річну пацієнтку не впустили до лікарні: жінка померла. Відео
18 листопада в ефірі каналу NEWSone був оприлюднений сюжет про 74-річну пацієнтку, яку виписали з пневмонією з лікарні. Також в цьому відео йдеться про те, що жінка померла.

19 листопада Управління охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації розпочало службову перевірку випадку надання медичної допомоги хворій К. в КНП «Бобровицька центральна районна лікарня» Бобровицького району.

Створена спеціальна комісія, яка з’ясує обставини надання медичної допомоги пацієнтці у медичному закладі та за результатами якої будуть прийняті відповідні рішення.

Керівник Управління охорони здоров'я Петро Гармаш одразу відбув у відрядження до Бобровицького району.

Також голова Чернігівської ОДА звернулася до ГУ Національної поліції в Чернігівській області щодо перевірки даного факту та інформації, викладеної у сюжеті телеканалу.

Такі кричущі випадки не повинні траплятися будь-де. Людина та її життя - найвища  цінність. І це не просто декларація державних органів. Це має бути позицією кожної людини, кожного громадянина.

За матеріалами cg.gov.ua
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: