Завантаження ...
banner
banner

Вперше у Ніжині: оцінять якість освітньої діяльності в гімназії №2

У Ніжинській гімназії №2, за ініціативою директора Матях Л.А., розпочата нова, для освітніх закладів, процедура - оцінювання якості освітньої діяльності школи. З 24.11. по 30.11. 2020 року

оцінювання, освіта, гімназія №2

У Ніжинській гімназії №2, за ініціативою директора Матях Л.А., розпочата нова, для освітніх закладів, процедура - оцінювання якості освітньої діяльності школи. З 24.11. по 30.11. 2020 року у закладі триватиме позаплановий інституційний аудит – зовнішнє оцінювання діяльності закладу, яке базується на ґрунтовному вивченні освітніх та управлінських процесів. 

У затишній актовій залі гімназії №2 начальник Управління освіти Крапив’янський С.М., директор закладу Матях Л.А., педагогічний колектив і батьківська громадськість познайомились із членами експертної групи. Це представники управління Державної служби якості освіти в Чернігівській області, керівники та заступники директорів шкіл з Носівки, Прилук, Ічні.

Заступник директора управління Державної служби якості освіти в Чернігівській області Усік І.А. зазначила, що на відміну від атестації закладу, яка проводилась раніше,  інституційний аудит це не контроль, а оцінювання з метою вироблення рекомендацій підтримання закладів, підвищення якості освітньої діяльності та приведення освітнього та управлінського процесів у відповідність до вимог законодавства.

За результатами аудиту гімназія  отримає  рекомендації щодо покращення якості освітнього та управлінського процесів

Сподіваємося на ефективну комунікацію всіх учасників інституційного аудиту, спільне розуміння важливості забезпечення якісної освітньої діяльності та якості освіти.

Побажаємо першопрохідникам та експертам сприятливих умов для творчого професійного спілкування. Ніжинській гімназії №2 - вдосконалення  діяльності на шляху  реалізації єдиної державної освітньої політики. 

Успіхів усім, хто прагне змін і шукає шляхи для досягнення високих результатів.

Начальник Управління освіти С. Крапив’янський
Управління освіти Ніжинської міської ради 

оцінювання, освіта, гімназія №2

оцінювання, освіта, гімназія №2

оцінювання, освіта, гімназія №2
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: