Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині хочуть встановити два рекламні щити за мізерну плату

Чи погоджуєтесь ви з тим, що у Ніжині забагато зовнішньої реклами? А може бути ще більше. ТОВ «АТБ-МАРКЕТ» хоче розмістити зовнішню рекламу у вигляді рекламного щита, розміром 1,2*1,07 м, у Ніжині,

Ніжин, ТОВ «АТБ-МАРКЕТ», рекламний щит, кошти, рішення

Чи погоджуєтесь ви з тим, що у Ніжині забагато зовнішньої реклами? А може бути ще більше. ТОВ «АТБ-МАРКЕТ» хоче розмістити зовнішню рекламу у вигляді рекламного щита, розміром 1,2*1,07 м, у Ніжині, біля будівель по вулицях Воздвиженська та Овдіївська. 

Такий проект рішення розглянули сьогодні, 10 грудня, на засіданні виконкому, повідомляє mynizhyn.com.

"Це така собі реклама, схожа на вказівник", – зазначила головний архітектор В. Мироненко. Але членів виконкому насторожило інше: плата за розміщення цієї реклами. Вона становить 83 грн за місяць.

Ніжин, ТОВ «АТБ-МАРКЕТ», рекламний щит, кошти, рішення

"Що таке 83 грн за місяць для місцевого бюджету? Це копійки", – прозвучало в залі. Тим більше, рекламний щит мають наміри встановити строком на 5 років.

Але, як підказав представник юридичного відділу, рішення потрібно приймати у найкоротший термін, бо, згідно положення, його неприйняття розцінюється як надання згоди.

Тому було вирішено
 створити робочу групу для опрацювання положення і ухвалити сьогодні цей проект рішення, але зі змінами: рекламні щити встановлять не на 5 років, а строком на 6 місяців.

"За цей час потрібно напрацювати сучасне положення про зовнішню рекламу, адаптоване до зовнішніх умов і ринкових цін",– підкреслив міський голова О. Кодола

Валентина Пильник
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: