Завантаження ...
banner
banner

День народження бійцю з Ніжина довелося святкувати у палаті разом з бойовими побратимами

7 червня уродженець Ніжина Владислав Старичев святкував свій двадцять восьмий день народження у хірургічному відділенні Дніпропетровського військового госпіталю. Владислав — боєць 20 окремого мотопіхотного батальйону 93 окремої механізованої бригади.

7 червня уродженець Ніжина Владислав Старичев святкував свій двадцять восьмий день народження у хірургічному відділенні Дніпропетровського військового госпіталю. Владислав — боєць 20 окремого мотопіхотного батальйону 93 окремої механізованої бригади. У госпіталі — з осколковим пораненням рук.


Владислав Старичев, Ніжин, 93 окрема механізована бригада, ніжин, сайт ніжин, нежин сайт, мій ніжин
Владислав Старичев (крайній справа) з друзями 

— Лікуюсь уже п'ять днів, — розказав боєць. — Поранили мене під Авдіївкою Донецької області. Сьогодні день народження, а медики навіть у місто не дозволяють вийти.
 
Влад навчався у Ніжинській школі №7. На службі вже півроку. До війська пішов добровольцем. Не жалкує. Переконує, що знайшов себе у цій справі. І повертатися до колишнього життя не може.
 
— Як святкувати будете?
— А як — у госпіталі, з хлопцями, — знизав плечима. — Ви гостинець принесли (черешні і полуниці), поїмо у своїй палаті, рознесемо по сусідніх. «Швидку ногу» он пригощу (киває на пораненого побратима родом з Луганської області).
 
Палата заливається сміхом.
 
Говорити довго з бійцями в госпіталі небажано (щоб хлопці не перевтомлювались). Влад проводжає. Штори на вікнах — у вигляді українського прапора: одна половинка жовта, інша — синя.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: