Завантаження ...
banner

Правоохоронці Чернігівщини перевірять законність будинків для літніх людей

Про це сьогодні домовилися начальник Головного управління Національної поліції Володимир Нідзельський, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Дмитро Бескостний та директор Департаменту соціального захисту населення ОДА в Чернігівській області Олег Русін.

Ніжин, поліція, Чернігівщина

Про це сьогодні домовилися начальник Головного управління Національної поліції Володимир Нідзельський, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Дмитро Бескостний та директор Департаменту соціального захисту населення ОДА в Чернігівській області Олег Русін

Про це повідомляє поліція Чернігівщини.

Наразі правоохоронці складають список закладів для літніх людей, дітей, нарко- та алкозалежних, осіб з обмеженими можливостями пересування, що діють на території Чернігівської області.

Ми маємо перевірити усі такі заклади на предмет законності їх діяльності, умов проживання та правил пожежної безпеки. Окрім того, поліція встановить, чи добровільно ці особи перебувають там, – сказав начальник Головного Управління Національної поліції в Чернігівській області Володимир Нідзельський.

Поліція Чернігівської області звертається до громадян. Якщо вам відомі адреси незаконних установ, де перебувають діти, літні та хворі люди – телефонуйте 102.

Нагадаємо, вчора, 21 січня, у Харкові загорівся двоповерховий будинок. На місці події поліцейські з’ясували, що в будівлі мешкали літні люди у кількості близько 30 осіб. Пожежа охопила площу в 100 кв. метрів.

У результаті події загинули 15 людей, 5 осіб постраждали та були госпіталізовані до медичних закладів міста Харкова. Причини трагічної пожежі встановлюватиме посилена слідчо-оперативна група Нацполіції.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: