Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині відбулася зустріч, щодо облаштування нової локації для дозвілля

22 січня на запрошення начальника відділу фізичної культури та спорту Павла Глушка завітав до Ніжина президент Всеукраїнської федерації скейтбордингу Євген Кондратович.

Ніжин, парк, скейт-майданчик

У п'ятницю, 22 січня, на запрошення начальника відділу фізичної культури та спорту Павла Глушка до Ніжина завітав президент Всеукраїнської федерації скейтбордингу Євген Кондратович.

Про це повідомляє Ніжинська міська рада.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Смага провів робочу зустріч з начальником відділу фізичної культури та спорту Павлом Глушком, президентом Всеукраїнської федерації скейтбордингу Євгеном Кондратовичем та директором фірми "Rightpark" Олегом Марченком.

Під час зустрічі оглянули майбутнє місце реалізації скейт-майданчика в парку Шевченка, звернули увагу на освітлення прилеглої території. Обговорили місця розташування спортивних конструкцій та їх кількість на даній ділянці.

Заступник міського голови наголошував на тому, що  завданням міської влади є забезпечення усіх необхідних умов для популяризації різних видів спорту та залучення різних вікових категорій дітей до фізичної активності.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: