Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині з даху потяга зняли юнака, якого вдарило струмом

15 червня о 4 годині ранку на Ніжинську станцію швидкої (екстреної) медичної допомоги надійшов виклик від фельдшера медичного пункту Ніжинського ЖД вокзалу – 18 річний юнак їхав на даху потягу, який прямував із Сум до Києва.

Залізничний вокзал, Залізниця, суми київ, потяг на київ, зацепери поїзд,  новости нежин, мій ніжин, головний портал ніжина


15 червня о 4 годині ранку на  Ніжинську станцію швидкої (екстреної) медичної  допомоги надійшов виклик від фельдшера медичного пункту Ніжинського  ЖД вокзалу – 18 річний юнак їхав на даху потягу, який прямував із Сум до Києва.
Хлопець за невідомих обставин отримав електротравму під напругою вольтової дуги.  Його зняли з даху у важкому стані  з опіками 2 — 3 тяжкості (обпечена більша частина тіла), при тому у нього був  больовий шок, від  нього йшов різкий запах гарі, а саме тіло було в мазуті та ранах з яких проглядалась жирова тканина,  про це розповіла завідувачка  швидкої  Ірина Корчева . Вона додала, що юнак житель Сумської області,  та нібито хлопець їхав на даху з тієї причини, що не було за що купити білета.

Самого ж потерпілого у тяжкому стані доставлено  до Ніжинської центральної міської лікарні, але там зазначили – «Вчора хлопця перевезли до Чернігівської обласної лікарні, в опіковий центр, його стан тяжкий – біля 42% опіків тіла.»

nezhatin.com.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: