Завантаження ...
banner

Сума в січневих платіжках за газ для ніжинців збільшиться

Уряд ухвалив рішення обмежити ціну на газ до рівня 6,99 грн за куб м без урахування вартості доставки газу. Ця ціна діятиме з лютого. а у січні буде інша.

Ніжин, ціна, газ, птатіжка

Уряд ухвалив рішення обмежити ціну на газ до рівня 6,99 грн за куб м без урахування вартості доставки газу. Ця ціна діятиме  з лютого. а у січні буде інша, повідомляє mynizhyn.

Зауважте, що різке зростання ціни газу взимку було спричинене низкою об’єктивних факторів, зокрема, різким здорожчанням паливного ресурсу світі. Та, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2021 №25, з 1 лютого ціна природного газу для клієнтів ТОВ «Чернігівгаз Збут» становитиме 6 гривень 99 копійок за кубічний метр палива.

Обмеження ціни буде діяти на період карантину у лютому – березні 2021 року. В березні ж клієнти компанії отримають платіжки за лютий з ціною 6️,99 грн за куб м. Але в квитанціях за січень ціна газу буде — 9,899956 грн за куб. м.

Тож, тепер тимчасово у всіх постачальників газу на ринку ціни будуть однакові. Але однакові ціни зовсім не означають однаковий сервіс та зручність отримання послуг.

За матеріалами повідомлення Чернігівгаззбут


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: