Завантаження ...
banner

Скільки ніжинців хворіє на коронавірус?

01 лютого під час розширеної міжвідомчої наради керівники медичних закладів поінформували про стан епідеміологічної ситуації в місті. Захворюваність на коронавірусну інфекцію, ГРВІ та грип зменшилася.

Ніжин, ковід, ніжинці

01 лютого під час розширеної міжвідомчої наради керівники медичних закладів поінформували про стан епідеміологічної ситуації в місті.

Захворюваність на коронавірусну інфекцію, ГРВІ та грип зменшилася. Знизилася кількість хворих на амбулаторному лікуванні, на стаціонарі. Кількість хворих на ГРВІ не перевищує епідеміологічного порогу.

Станом на 8.00 год. 01.02.2021 р. в лікарні на стаціонарному лікуванні перебуває 22 пацієнти з підтвердженим лабораторно COVID-19 та 13 пацієнтів з пневмонією.

Станом на 01.02.2021 р. на амбулаторному лікуванні з діагнозом COVID-19 перебуває 65 пацієнтів  з них: 62 пацієнти з клінічними проявами, 3 пацієнти з запаленням легень. В режимі самоізоляції перебуває 82 контактних осіб.

Мобільною бригадою за попередній тиждень було відібрано 143 біологічних зразків для проведення ПЛР діагностування. А за січень відібрано 901 біологічний зразок.

Відбір біологічних зразків та лікування пацієнтів здійснюється незалежно від наявності укладених декларацій. Жителі Ніжинської громади уклали 53 131 декларацію з сімейними лікарями.

Ніжинська центральна міська лікарня збільшила кількість ліжкового фонду у відділеннях кардіології, офтальмології та дитячому відділенні для прийому хворих по напрямках.

При міській лікарні працює ІФА лабораторія, яка забезпечена необхідними реактивами в достатній кількості. Забір біологічних зразків  проводиться в понеділок та середу з 08-15 год. до 10-00 год., результати видаються у вівторок та четвер.

При сімейній медицині є телефон чергового лікаря сімейної медицини - 098 575 79 58.

Джерело: Ніжинська міська рада


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: