Завантаження ...
banner

Ніжинці пройшли до фіналу чемпіонату області з футзалу серед ветеранів

У суботу, 6 лютого, у спортивному залі ЗОШ № 9 пройшов перший (зональний) етап чемпіонату Чернігівської області з футзалу серед ветеранів 45 років і старше, повідомляє mynizhyn. За перемогу борились три ветеранські комианди з Ніжина, Прилук та Сираїв. Ніжин представляла ФК "Фрунзівець-Ветеран".

Ніжин, чемпіонат, футболісти

У суботу, 6 лютого, у спортивному залі ЗОШ № 9 пройшов перший (зональний) етап чемпіонату Чернігівської області з футзалу серед ветеранів 45 років і старше, повідомляє mynizhyn.

За перемогу борились три ветеранські комианди з Ніжина, Прилук та Сираїв. Ніжин представляла ФК "Фрунзівець-Ветеран".

У першій грі «Прилуки- Ніжин» перемогу здобули ніжинці з рахунком 4:1. Другий матч між Прилуками та Сираями закінчився нічиєю – 3:3. Третя гра «Ніжин-Сираї» минула з рахунком 3:2 на користь ніжинських ветеранів.

У загальній турнірній таблиці перше місце зайняла команда з Ніжина "Фрунзівець-Ветеран". Друга позиція у гравців з смт Сираї. Треті – прилуцькі ветерани.

У неділю, 14 лютого, на цій же локації у Ніжині відбудеться фінал чемпіонату Чернігівської області з футзалу серед ветеранів 45+. За першість змагатимуться шість кращих команд.


Ніжин, чемпіонат, футболісти

Ніжин, чемпіонат, футболісти


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: