Завантаження ...
banner
banner

Увага! Вулиці, які не будуть прибиратись від снігу в Ніжині

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ НІЖИНА! У НАШОМУ МІСТІ Є ДОСИТЬ СЕРЙОЗНА ПРОБЛЕМА – СТВОРЕННЯ ПЕРЕШКОД НА ШЛЯХУ СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО ТРАНСПОРТУ КП «ВУКГ»

благоустрій, прибирання вулиць, комунальне підприємство, КП ВУКГ, Ніжин
ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ НІЖИНА! У НАШОМУ МІСТІ Є ДОСИТЬ СЕРЙОЗНА ПРОБЛЕМА – СТВОРЕННЯ ПЕРЕШКОД НА ШЛЯХУ СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО ТРАНСПОРТУ КП «ВУКГ», КОЛИ ПРИ ПРИБИРАННІ СНІГУ ЧИ ПОСИПАННІ СУМІШШЮ ПРОТИ ОЖЕЛЕДИЦІ НА УЗБІЧЧІ ЧИ ПРОЇЗНІЙ ЧАСТИНІ МІСТА ПРИПАРКОВАНО РІЗНІ АВТІВКИ ЯК ЛЕГКОВІ, ТАК І ВАНТАЖНІ.

Крім того, спецтехніка комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» або не в змозі взагалі проїхати певною вулицею, або немає елементарної можливості проїхати певні проміжки вулиць безпечно та без пошкодження техніки.
Величезні гілки, які стирчать із-за парканів приватних домоволодінь, дряпають фарбовану поверхню нової техніки, а більш товстіші можуть навіть розбити бокові дзеркала автомобіля, оптику фар та інших засобів світлової сигналізації автомобіля. Бетонні та металічні стовпчики, блоки, паркани квітників біля домоволодінь, взагалі, наражають спецтехніку на значні пошкодження не тільки кузовних частин, а й значно серйозніші поломки різних вузлів агрегатів. Про обвислі дроти, що по нормам повинні бути на висоті понад 4 метри, а вони чіпляються за корпус спецмашини, взагалі й мова не йде...
Ще восени ми попереджали про ці перешкоди і тепер головною причиною, що змусить комунальників не прибирати сніг на таких вулицях, будуть саме вони. Тому, шановні мешканці, просимо Вас провести інспектування територій за які Ви відповідаєте та привести їх до належного стану. Також, негайно приберіть та не залишайте свої автомобілі на узбіччі проїзної частини на вулицях міста та під дворами приватних домоволодінь. Такими діями Ви забезпечите вільний проїзд спецтехніки з прибирання снігу і будуть виконуватись відповідні роботи, в іншому випадку спецтехніка до вашої вулиці заходити не буде!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: