Завантаження ...
banner
banner

Чи потрібно Ніжину збільшити ДАІ?

Це питання не раз обговорювали у владних кабінетах нашого міста. Адже проблема безпеки дорожнього руху стала однією з найактуальніших соціально-економічних проблем сьогодення. І вчорашнє ДТП цьому підтвердження

ніжин даішники, ніжин даївці, мій ніжин, головний портал ніжина

Це питання не раз обговорювали у владних кабінетах нашого міста. Адже проблема безпеки дорожнього руху стала однією  з найактуальніших соціально-економічних проблем сьогодення – щодня на автошляхах реєструються дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких гинуть і травмуються люди. Загострення проблеми забезпечення належної безпеки руху, нажаль, не оминуло і місто Ніжин. За останні місяці почастішали випадки ДТП та збільшилась кількість постраждалих.

По темі: На Кругу біля танка збили пішохода
 
За словами керуючого справами виконавчого комітету міськвиконкому Сергія Осадчого, фактична штатна чисельність відділення ДАІ Управління ДАІ УМВС України в Чернігівській області з обслуговування міста Ніжина та Ніжинського району (керівник Співак В. А.) практично не дозволяє забезпечити ефективний системний нагляд за дорожнім рухом на автошляхах міста, не кажучи вже про здійснення заходів щодо покращення стану безпеки руху.
 
Чисельність працівників ДАІ,о обслуговують наразі місто Ніжин та район, насправді є критичною. Як можуть кілька людей у повному обсязі забезпечити правопорядок такої великої території, як Ніжинщина? Тому нагальною є потреба територіальної громади міста саме в ефективних професійних та якісних послугах і діях працівників Державної автомобільної інспекції МВС України, спрямованих на забезпечення законності, правопорядку та безпеки всіх учасників дорожнього руху.
 
У зв’язку із критичною ситуацією щодо чисельності штату працівників Державної автомобільної інспекції Ніжина та Ніжинського району, виконавчий комітет міської ради звертався персонально до Департаменту ДАІ МВС України із клопотанням. Воно стосувалося невідкладного приведення штатної чисельності та стану матеріально-технічного забезпечення відділення ДАІ з обслуговування м. Ніжина та Ніжинського району Управління ДАІ УМВС України в Чернігівській області у відповідність до визначених відомчих норм та фактичних потреб територіальної громади. Але відповіді поки що не отримали. Будемо і надалі працювати над цим питанням, оскільки досягнення максимальної безпеки громадян на автошляхах – одне із пріоритетних завдань міської влади, – зазначив Сергій Осадчий.

nizhyn.city
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: