Завантаження ...
banner
banner

ДАІ Ніжина інформує: Складні погодні умови!

Наразі через мокрий сніг та ожеледицю, рух в м.Ніжині та Ніжинському районі значно ускладнений. Державтоінспекція м.Ніжина звертається до водіїв з проханням бути особливо уважними та обережними за кермом.

Наразі через мокрий сніг та ожеледицю, рух в м.Ніжині та Ніжинському районі значно ускладнений. Державтоінспекція м.Ніжина звертається до водіїв з проханням бути особливо уважними та обережними за кермом. Водіям вантажного транспорту варто утриматися від руху містом та перечекати негоду біля постів ДАІ об’єктів дорожнього сервісу.

 
Дотримуйтесь безпечної швидкості та дистанції, правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки). З особливою обережністю рухайтеся по мостам та естакадах, в умовах недостатньої видимості користуйтеся ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.
 
Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу ДАІ або аварійні служби. Не будьте байдужим, можливо завтра допомога знадобиться саме вам. 
 
Зважаючи на погодні умови, радимо за можливості утриматися від поїздок на власному авто та скористатися послугами громадського транспорту.
 
Інспектор Ніжинського ВДАІ старший лейтенант міліції Крошка В.М.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: