Завантаження ...
banner
banner

Ніжинський АСОН продовжує об’єднувати спортсменів та пропонує співпрацю керівництву міста!

Практика показує - об’єднавши зусилля досягати цілей набагато легше, і спортивна сфера не виключення! Тому ніжинські спортивні організації продовжують об’єднуватися навколо новоствореної АСОН та пропонують співпрацю керівництву міста

«Одна голова добре, а дві краще» - саме так звучить відома приказка. Практика показує - об’єднавши зусилля досягати цілей набагато легше, і спортивна сфера не виключення! Тому ніжинські спортивні організації продовжують об’єднуватися навколо новоствореної АСОН та пропонують співпрацю керівництву міста!

 «Чим більше активних, спортивних організацій об'єднаються, тим легше буде втілювати в життя сміливі плани спортивної сфери» - зазначає Павло Глушко начальник відділу фізичної культури і спорту Ніжинської міської ради в ході зустрічі з Асоціацією Спортивних організацій Ніжина.

15 лютого відбулася чергова зустріч між активом АСОНу, новими членами асоціації та представником спортивної ниви Ніжинської міської ради, повідомляє mynizhyn.com

На порядку денному було включення до лав АСОНу новачків - чотирьох спортивних організацій Ніжина, а саме: Школа сучасної хореографії та повітряної акробатики «Joker» Анни Певун,  «Power Gym» Олега Білима, «Легіонер» Євгенія Саєнко, «Тризуб» Сергія Сахута. Також на зібрання запросили Павла Глушка, начальника відділу спорту Ніжинської міської ради.

В ході зустрічі було обговорено амбітні плани з приводу співпраці між Ніжинською міською радою та АСОНом.

За словами Павла Володимировича, найближчими днями він планує подати договір про співпрацю на розгляд керівництва міста, адже об’єднання напряму покращить ситуацію в спортивній сфері Ніжина. «Разом ми зможемо допомогти один одному набагато більше»,- зазначає керівник відділу!

В свою чергу Ігор Рощин, заступник голови асоціації зауважив: «Це чудово, що ми маємо можливість об’єднати спортивні організації для популяризації спорту в місті Ніжині, а також за його межами на всеукраїнському та міжнародному рівні. Співпраця з органами місцевої влади є дуже важливою, оскільки мета та ціль у нас одна, а для досягнення потрібно докласти немало зусиль.» 

АСОН, Асоціація Спортивних Організацій Ніжина, Ігорь Рощин, Костянтин Смалій, Павло Глушко, Ніжин

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: