Завантаження ...
banner
banner

Мешканця Ніжинського району судитимуть за напад на власну дружину

На жаль, в нашому суспільстві переважає думка, що проблеми жорстокого поводження із членами сім'ї є внутрішньою проблемою цієї сім'ї і не потребує втручання суспільства, а тим більше держави. Але саме право на захист від насильства над особою, особливо в сім'ї, є одним із найголовніших прав громадян.

Ніжинський_район, суд, напад, ніж

На жаль, у нашому суспільстві переважає думка, що проблеми жорстокого поводження із членами сім'ї є внутрішньою проблемою сім'ї і не потребує втручання суспільства, а тим більше держави. Але саме право на захист від насильства над особою, особливо в сім'ї, є одним із найголовніших прав громадян.

Так Ніжинською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно 37-річного мешканця одного із сіл Ніжинського району, який завдав тілесні ушкодження власній дружині.

Подія трапилась в січні поточного року. Чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знаходився вдома з дружиною, де між ними на побутовому рівні виникла сварка, в ході якої останній умисно наніс не менше трьох ударів лезом кухонного ножа по нижнім кінцівкам дружині в результаті чого вона отримала тілесні ушкодження у вигляді саден лівої кісті, різаних ран лівого колінного суглобу та правої гомілки.

На щастя ця подія закінчилась для жінки легкими тілесними ушкодженнями, що спричинили короткочасний розлад здоров'я (ч. 2 ст. 125 КК України). Однак долю чоловіка буде вирішувати суд.

За вчинення вказаного кримінального правопорушення останньому загрожує покарання до двох років обмеження волі, або інше більш м’яке покарання, передбачене санкцією статті, в залежності від ставлення чоловіка до свого вчинку. 

За матеріалами Ніжинської місцевої прокуратури
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: