Завантаження ...
banner
banner

Педагоги Ніжинського будинку дітей та юнацтва декламують поезію Лесі Українки. Відео

25 лютого, 150 років тому, народилася Леся Українка, громадський діяч, видатна українська поетеса. Її називали донькою Прометея, вона несла людям вогонь своїх поезій. Колектив Ніжинського будинку дітей та юнацтва (позашкілля) прочитали вірші поетеси...

Ніжин, ювілей, Леся_Українка

25 лютого, 150 років тому, народилася Леся Українка, громадський діяч, видатна українська поетеса. Її називали донькою Прометея, вона несла людям вогонь своїх поезій.

До цієї знаменної події, Колектив Ніжинського будинку дітей та юнацтва (позашкілля) прочитали улюблені поезії з творчості великої поетеси.

Тож нехай квітами вплітаються у її вінок безсмертя вірші, що підготували педагоги НБДЮ. Вони обирали їх серцем і вклали у них свою душу.

Декламування віршів можна переглянути у мережі YouTube за посиланнями:

Прудько Віктор Олександрович, завідуючий методичним відділом НБДЮ - 

Мохир Марина Семенівна, культорганізатор Ніжинського будинку дітей та юнацтва - 

Лисиця Оксана Анатоліївна, керівник гуртка- методист  хореографічного ансамблю "Арабеск" -

Примаченко Валерій Степанович, директор Ніжинського будинку дітей та юнацтва -

Також методист національно-патріотичного виховання НБДЮ Ірина Наконечна сторила у Facebook групу - "Слідами Лесі Українки". Там можна знайти не лише творчі роботи вихованців НБДЮ (малюнки до творів Лесі Українки; літературний марафон, де діти читають поезію; інсценізації до її творів), а й цікаві тести; невідомі факти про Ларису Косач, фільми та фотографії...

Приємного перегляду!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: