Завантаження ...
banner
banner

"День лісника" у дитячому садочку №23"

Цікавим і корисним було відвідання дошкільного закладу №23 «Розвивайко», педагогічний колектив якого підготував свято «День лісника» та гостинно запросив однолітків й дорослих з ДНЗ №7 «Дзвіночок» у гості.

Дитячий садочок № 23, Розвивайко, новини ніжина, нежин, дитячий садочок ніжин

Цікавим і корисним було відвідання дошкільного закладу №23 «Розвивайко», педагогічний колектив якого підготував свято «День лісника» та гостинно запросив однолітків й дорослих з ДНЗ №7 «Дзвіночок» у гості. Гарячу літню днину господарі наповнили для хлопчиків і дівчаток цікавими подорожами до куточку лісу, озерця, сонячної галявинки, що запам’яталися не лише тривалістю маршруту, а й новими враженнями з побаченого, знаннями з почутого – свято шанувати, оберігати все живе.

Відвідане свято дало змогу кожній дитині проявити себе у конкурсах, спортивних та творчих змаганнях, залучало до діалогу з однолітками й дорослими про те, як зберегти рідну природу  для наступних поколінь, окрім того ще й сподобалося  ігровим і фізкультурним обладнанням. Також відбулося практичне ознайомлення з системою розвивальних ігор. 

На святі діти були дуже здивовані тим що «лісничий»  виявився справжнім! А значний інтерес в усіх учасників свята викликала гра-інсценівка «Як знайти стежину»  з Білкою, Зайчиком, Равликом та Бджілкою - позитивними персонажами, які подарували ділову розвагу та веселий настрій. Надзвичайно емоційне середовище сприяло самоствердженню особистості дітей, розкриттю юних талантів, набуттю життєвого досвіду.

Дитячий садочок № 23, Розвивайко, новини ніжина, нежин, дитячий садочок ніжин


Спільний дитячий колектив двох садочків розкриває перед дітьми нові цінності стосунків, нові можливості самореалізації, допомагає розвинути лідерські та комунікативні здібності.

По завершенні свята  «День лісника» діти запрошували одне одного в гості в традиціях гостинності, товариськості і дружби. Дорогою до садка згадували малята і про максимум позитивних емоцій, які маленькій людині може дати лише наша увага, турбота і любов. Варто додати що незабаром відбудуться гостини у відповідь –  в ДНЗ №7 на  "День індіанців».

Дитячий садочок № 23, Розвивайко, новини ніжина, нежин, дитячий садочок ніжин

Дитячий садочок № 23, Розвивайко, новини ніжина, нежин, дитячий садочок ніжин

Колектив, діти та батьки дитячого садка №7 «Дзвіночок»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: