Завантаження ...
banner
banner

Ніжинку обікрали "липові" представники соцзахисту

На минулому тижні до помешкання літньої ніжинки завітали дві "представниці" соціального захисту для заповнення заяви на отримання продуктового набору. Про це у ході оперативної наради повідомила начальниця сектору моніторингу Ніжинського відділку поліції

Ніжин, шахраї, пенсіонери

Минулого тижня до помешкання 81-річної ніжинки завітали дві "представниці" соціального захисту для  заповнення заяви на отримання продуктового набору, повідомляє mynizhyn.

Про це у ході оперативної наради у Ніжинраді розповіла начальниця сектору моніторингу Ніжинського відділку поліції Інна Музиченко.

Читати також: Під виглядом працівників водоканалу до ніжинців приходили шахраї

Під час спілкування шахрайкам вдалося вивідати у жінки ряд важливих данних, зокрема паспорті дані, номер платіжної карти та ін.

Коли "липові" представниці соцзахисту максимально втерлися в довіру до жінки, то повідомили їй, що їм відома інформація про ймовірну підробку купюр, якими видавалася пенсія.

Довірлива ніжинка показала їм чотири купюри по 500 грн. аби вони перевірили їх на ознаки підробки. Потім відволікли жінку проханням принести води та викрали грошові кошти у розмірі 2 тис.грн.

В результаті шахрайської схеми жінка не лише втратила грошові кошти, а й має тепер витратити власний час на заміну банківської карти.

Ніжинці, будьте уважні та перевіряйте посвідчення у людей, що представляються представниками державних та комунальних служб. 

Інформуйте своїх літніх родичів, адже вони найчастіше стають жертвами подібних шахрайських схем.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: