Завантаження ...
banner
banner

Жахливі фото з місця смертельної ДТП на Ніжинщині (18+)

Нагадає, 7 березня на початку 10-ї години вечора до поліції надійшло повідомлення про смертельне ДТП в Прилуцькому районі

смертельна ДТП, Ніжин, Ніжинщина, вантажівка Вольво
Нагадаємо, 
7 березня, на початку 10-ї години вечора до поліції надійшло повідомлення про смертельну ДТП у Прилуцькому районі.

Як повідомив диспетчеру лінії 102 товариш загиблого, вони йшли пішки з Ніжина у село Рожнівка Ічнянської громади, повідомляє mynizhyn.com з посиланням на поліцію Чернігівської області

В якийсь момент чоловік відстав, втративши 35-річного колегу з поля зору. А потім між селами Синдаревське та Дорогинка на  неосвітленій частині дороги він виявив його тіло. Все вказувало на ДТП, але причетного до цього авто поруч не було.

Оперативники встановили, що до аварії може бути причетна вантажівка «Вольво», яка знаходилася у Ніжині, повідомляє 

Судячи с фото, на якому видно криваві сліди по великій площі дороги та розбиту фару вантажівки виникають сумніви стосовно незнання водія про вчинення ним ДТП. Але варто зауважити, що пішоходи рухалися по проїжджій частині в нічний час, що є вкрай небезпечним.

Нагадаємо, що при пересуванні пішоходів вздовж проїжджої частини у темний час доби необхідно використовувати на одязі або речах світловідбивні елементи. Водій невзмозі розгледіти пасажира, а світловідбивні елементи покращують видимість пішоходів.
смертельна ДТП, Ніжин, Ніжинщина, вантажівка Вольво
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: