Завантаження ...
banner
banner

Ніжинка просить комунальників звернути увагу на її віддалений мікрорайон

Багато років підряд жителям віддаленого мікрорайону Ніжина – Кручі, псують життя чимало комунальних проблем, повідомляє mynizhyn. Про це у своєму пості розповіла місцева жителька Лириса Кудра.

Ніжин, Круча, мікрорайон, ніжинка

Багато років підряд жителям віддаленого мікрорайону Ніжина – Кручі, псують життя чимало комунальних проблем, повідомляє mynizhyn.

Про це у своєму пості розповіла місцева жителька Лириса Кудра.  

Зокрема місцеві давно пишуть заяви про прокладання асфальтобетонного покриття по  вул. Воздвиженській від 228 номера, де номінально закінчується мікрорайон Круча до вул. Овдіївська, що у сусідньому мікрорайоні Фрунзівка, щоби  закільцювати ці два мікрорайони через "Гриневий" міст.

«Обіцяють підсипку та грейдерування, але вулиці потребують капітального ремонту, виготовлення документації і не підсипки, а асфальтобетонного покриття. Після підсипки знову все провалюється і утворюються калюжі від паркану до паркану. Всі про це знають, але нічого не робиться. Коли, нарешті, наші обранці звернуть увагу на цю проблему??? По вказаних вулицях діти йдуть до 13 школи, дорослі на роботу, проїжджає багато транспорту з мікрорайону в інший мікрорайон. Вода стоїть навіть влітку», - пише ніжинка. 

Також місцеві просили і просять облаштувати відведення води до річки з початку вул. Берегової. До тамтешньої калюжі стікає вода з усіх прилеглих вулиць, а витікати до річки немає кудою. 

Ще Лариса Кудра звернула увагу й на проблему з річкою Остер, що турубє місцевих жителів. Улітку річка висихає і має вигляд болота. 

«Чому закривають шлюз на 5 школі, можна перекривати на Ветхому, щоб не тільки можна милуватися річкою в центрі, а й нашому мікрорайоні. Ось скільки чому мають жителі нашого забутого мікрорайону. Пора розбудовувати й наш мікрорайон вулицями, якого ходив М. Гоголь», - йдеться у пості. 



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: