Завантаження ...
banner

Збірна команда Чернігівщини виборола срібло на туристичних змаганнях

Ніжинський центр туризму і краєзнавства учнівської молоді став центром формування збірної команди області, до якої увійшли найкращі спортсмени. Не зважаючи на велику перерву у проведенні змагань, наші спортсмени не втрачали надію...

Ніжин, спортсмени, туризм

Ніжинський центр туризму і краєзнавства учнівської молоді став центром формування збірної команди області, до якої увійшли найкращі спортсмени: Адаменко Дарина, Ворона Даніїл, Шкор Богдан (м. Ніжин), Дзюба Марія, Шуляк Вікторія, Муринець Максим (м. Чернігів), Ільченко Владислав              (м. Бахмач), Гоголь Михайло (м. Прилуки) та судді Перевера Олександр    (м. Ніжин), Журба Євгеній (м. Чернігів), Левченко Тетяна (м. Бахмач).

Не зважаючи на  велику перерву у проведенні змагань, наші спортсмени не втрачали надію і продовжували тренування в умовах карантину - для кожного спортсмена будь-які змагання є рушійною силою і засобом покращення своєї спортивної майстерності. Так і звістка про ці змагання дала ще більшу жагу до тренувань.  

У програму змагань було включено дві дистанції «Особисто-командна смуга перешкод» - ІІІ клас та командна дистанція «Смуга перешкод» - ІV клас, самі змагання проводилися з жорстким дотриманням усіх карантинних вимог: не було скупчення учасників, усі учасники і команди приходили відповідно до стартового протоколу, у залі робили часті провітрювання з перервами та й тестування учасників на антиген перед змаганнями давало впевненість і надію, що все пройде добре. Так і сталося! На «Особисто-командній смузі перешкод» серед чоловіків Гоголь Михайло посів друге місце. Серед дівчат не було рівних Шуляк Вікторії, яка посіла перше місце. Адаменко Дарина посіла трете місце. Решта нашої команди теж була близько до призових місць, що дало змогу збірній Чернігівської області посісти  перше місце в командному заліку на цій дистанції.
 
Другий день - і командна «Смуга перешкод», і другий результат, хоча варто відмітити, що команда була трішки виснажена від переживань щодо необ’єктивного суддівства в перший день по відношенню до Шуляк Вікторії, якій безпідставно було виставлено 11 штрафних балів, що відкидали її на третє місце. Але завдяки зусиллям наших кваліфікованих суддів було написано декілька протестів до головної суддівської колегії змагань із долученням відео. Після довгої дискусії апеляційне журі ухвалило рішення про скасування цих штрафних балів.

У загальному заліку збірна команда Чернігівської області стала срібним призером, програвши господарям, Київській області, які проводили свої тренування в цьому залі. 

Незважаючи на все, учасники і судді були задоволенні змаганнями, оскільки це привід поспілкуватись із друзями і знайомими, яких не бачили довгий час. Чекаємо на нові змагання!

За інформацією О. Перевери, судді змагань, керівника гуртків Центру ТКУМ
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: