Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські студентки-волейболістки показали клас

11 березня 2021 року у спортивному залі Ніжинського державного університету ім. М. Гоголя відбулися змагання з волейболу серед студентської молоді. Даний спортивний захід відбувся за підтримки міського голови...

Ніжин, студенти, волейбол

11 березня 2021 року у спортивному залі Ніжинського державного університету ім. М. Гоголя відбулися змагання з волейболу серед студентської молоді.

Читати також: Ніжинська "Зірка" нарешті перестане бути холодною

Даний спортивний захід відбувся за підтримки міського голови Oлександра Кодоли, за активної участі в організації та проведенні міського центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх» та викладачів кафедри географії, туризму та спорту Ніжинського державного університету ім. М. Гоголя.

Традиційно в НДУ проходять спортивні заходи, де студенти можуть  проявити свою спритність, витривалість та волю до перемоги. Участь у змаганнях взяли 5 команд. Змагання, як і завжди, відбувалися в дружній атмосфері, але у запеклій боротьбі, тому що кожна команда прагнула посісти призове місце. 

За підсумками змагань місця розподілились наступним чином: 1 місце – збірна команда факультету психології та соціальної роботи, 2 місце – збірна команда історико-юридичного факультету, 3 місце – збірна команда природничо-географічного факультету. Переможці та призери змагань були нагородженні грамотами та медалями, а також був відзначений найкращий гравець турніру: Мартинова Еліна (історико-юридичний факультет).

Вітаємо переможців та призерів змагань, бажаємо подальших перемог та успіхів.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: