Завантаження ...
banner
banner

Підведено підсумки роботи мовних таборів у школах Ніжина

18 червня у гімназії № 16 був організований брейн-ринг, участь у якому взяло 4 команди трьох мовних таборів гімназії № 3, гімназії № 16, ліцею при НДУ ім.М.Гоголя.

18 червня у гімназії № 16 був організований брейн-ринг, участь у якому взяло 4 команди трьох мовних таборів гімназії № 3, гімназії № 16, ліцею при НДУ ім.М.Гоголя. Під час музичних пауз вихованці таборів виконували сучасні танці та співали пісні англійською мовою.

Пономаренко Н.О., заступник начальника управління освіти, підвела підсумки роботи мовних таборів, наголосивши на важливості вивчення іноземних мов учнівською молоддю Ніжина, висловила щирі слова подяки директорам, учителям, студентам та учням за активну участь у загальноміських та шкільних заходах, спрямованих на популяризацію іноземних мов, створення належних умов для розвитку освітньої, соціокультурної та фізкультурно-оздоровчої діяльності, організацію відпочинку та оздоровлення дітей і підлітків, максимальне використання можливостей загальноосвітнього навчального закладу в літній період 2015 року.

osvita-nizhyn.at.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: