Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині скоро з'явиться унікальний спортивний простір

Сьогодні, 15 березня, відбулася нарада за участі заступника міського голови Сергія Смаги, начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Павла Глушка, директора міського центру фізичного здоров'я "Спорт для всіх"...

Ніжин, воркаут, парк_Шевченка

У понеділок, 15 березня, відбулася нарада за участі заступника міського голови Сергія Смаги, начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Павла Глушка, директора міського центру фізичного здоров'я "Спорт для всіх" Сергія Півня та автора одного з проектів Громадського бюджету 2021 р. «WORKOUT – смуга перешкод» Сергія Сорокіна.

Читати також: Ніжинська "Зірка" більше не буде "холодною"

Присутні обговорили питання щодо підготовки документації земельної ділянки та погодження меж, з’ясували перелік спортивних елементів, визначили терміни виконання подальших дій. Сергій Смага наголосив керівникам спортивної сфери на якісному та ефективному виконанню підготовчих робіт для втілення в життя даного проекту в чітко зазначені терміни. Під час обговорень порушили тему благоустрою навколо майбутнього спортмайданчика, заміні огорожі, подальшого освітлення, кабінки для перевдягання, лавок та наявності приміщення для зберігання інвентарю. Наразі ведуться перемовини з фірмою, яка виконує технічний опис проекту та надасть чіткі характеристики.

Проект «WORKOUT – смуга перешкод» буде встановлений в центральному Шевченківському парку, включає в себе встановлення елементів смуги перешкод, аналогів якої немає в Україні. Передбачений для занять фізичної культури та спорту школярів, студентів, спортсменів, а також любителів активного способу життя.

Заняття на смузі перешкод дадуть можливість ніжинцям розвинути такі якості як: силу, швидкість, витривалість, спритність, кмітливість. На даному спортивному майданчику зможуть проводити змагання, залучаючи до здорового способу життя мешканців міста різної вікової групи.

Джерело: Ніжинрада
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: