Завантаження ...
banner

Медики назвали кращі природні імуностимулятори

Пандемія коронавируса змусила населення планети звернути увагу на продукти харчування, які зміцнюють імунну систему. Експерти не рекомендують покладати в цій ситуації все надії на фармакологічні препарати, оскільки існує ризик побічних ефектів.

імунітет, здоров'я, корисно

Пандемія COVID-19 змусила населення планети звернути увагу на продукти харчування, які зміцнюють імунну систему. Експерти не рекомендують покладати в цій ситуації все надії на фармакологічні препарати, оскільки існує ризик побічних ефектів. Найкраще зміцнювати імунітет за допомогою природних засобів, передає FaceNews.ua.

Куркума

Часто спецію можна зустріти на першому місці списку препаратів-імуностимуляторів. Тільки за останні 30 років куркума була досліджена 8000 разів, і при цьому її корисні властивості були підтверджені. Вона захищає організм від запалень і запобігає старінню мозку.

Читати також: Без ковбаси та сосисок: ніжинських школярів годують по-новому
Ехінацея

Рослина зміцнює імунітет, а прийом цієї добавки запобігає розвитку простудних захворювань, захищає клітини від руйнування, пригнічує ріст патогенів.

Прополіс

Продукт бджільництва містить 16 органічних речовин і близько 200 органічно активних сполук, завдяки чому захищає бджіл від вірусів не тільки в вулику. Прополіс має антиоксидантні та протизапальні властивості, прискорює процес одужання при ГРВІ, покращує роботу печінки. Протипоказанням до прийому препарату, експерти називають індивідуальну чутливість і алергію.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: