Завантаження ...
banner
banner

До уваги об’єднань співвласників багатоквартирних будинків

Ніжинська міська рада до 30.06.2015 р. проводить збір проектних ініціатив ОСББ м. Ніжина з метою фінансової підтримки їх реалізації відповідно до Угоди про партнерство між Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй та Ніжинською міською радою

Ніжинська міська рада до 30.06.2015 р. проводить збір проектних ініціатив ОСББ м. Ніжина з метою фінансової підтримки їх реалізації відповідно до Угоди про партнерство між Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй та  Ніжинською міською радою, яка передбачає підтримку  реалізації  ініціатив громад в контексті проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» -ІІІ.

Проектні пропозиції надавати до Управління житлово-комунального господарства та будівництва Ніжинської міської ради за адресою: м. Ніжин, вул. Московська, 21.
 
Контактна особа: Кушнірова Людмила Василівна, тел. 2-40-43.

По темі: Кому 12 тисяч євро на ремонт будинку?
Оцінка проектних ініціатив ОСББ буде проводитись Координаційною радою з питань конкурсного відбору проектів об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) м. Ніжина для участі в Проекті ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», утвореною розпорядженням міського голови від 08 червня 2015 року № 73. 
нежин
nizhynrada.org
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: