Завантаження ...
banner

Одну з ніжинських шкіл планують закрити?

Нещодавно у ніжинських Фейсбук-пабліках з’явилася інформація про закриття Ніжинської ЗОШ № 4. Такі публікації поширювалися від імені батьків дітей, що там навчаються. Як повідомило джерело mynizhyn...

Ніжин, школа, закриття, Ніжинська_ЗОШ_4

Нещодавно у ніжинських Фейсбук-пабліках з’явилася інформація про закриття Ніжинської ЗОШ № 4. Такі публікації поширювалися від імені батьків дітей, що там навчаються. 

Як повідомило джерело mynizhyn, на колегії Управління освіти Ніжинської міської ради підняли питання, щодо можливого закриття ніжинських шкіл, утримання яких є економічно недоцільним.

Дану інформацію прокоментувала начальниця Управління освіти Ніжинської міської ради Валентина Градобик:

- На даний час рішення про закриття ніхто не приймав. Управління лише вивчає  пропозиції як краще вчинити, адже утримання школи є економічно невигідним. Ми послухали педколектив, на черзі батьки, депутати, громадськість. Управління висловило своє бачення, чекаємо, які пропозиції до нас надійдуть. Зауважу, жоден педагогічний працівник, жодна дитина не постраждають, навіть якщо таке рішення й приймуть. 

Нагадаємо, кілька років тому через економічні причини закрили Ніжинську ЗОШ № 8. Тепер там діє дитячий садок «Кручайлик»
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: