Завантаження ...
banner

"Ніжинському телебаченню" анулювали ліцензію на мовлення

25 березня рішенням Національної ради відповідно до заяви телерадіоорганізації ДКП ТРК Ніжинське Телебачення анульовано ліцензію на мовлення.Про це повідомила представниця Національної ради з питань телебачення і радіомовлення у Чернігівській області Ірина Сенченко на своїй сторінці у Facebook.

Ніжин, Ніжинське_телебачення, борги, ліцензія

25 березня Національна рада з питань телебачення та радіомовлення анулювала ліцензію на мовлення для ДКП ТРК Ніжинське Телебачення.

Про це повідомила представниця Національної ради з питань телебачення і радіомовлення у Чернігівській області Ірина Сенченко на своїй сторінці у Facebook.

 «Майже п’ять років ми разом з керівництвом телеканалу відстоювали та боролися за телебачення в Ніжині. Питання «НТБ» не один раз було ключовою темою на нарадах в ОДА, зустрічах, семінарах...  Нагадаю, що телеканал «Ніжинське телебачення» - був єдиним місцевим телемовником в області, який не мав «цифрової» ліцензії, та здійснював аналогове ефірне телевізійне мовлення. В 2012 році ТРО за результатами конкурсу отримали ліцензію на цифру, однак вже за рік відмовилися від неї через брак фінансування», - зазначила пані Ірина. 


 «Варто зауважити, що ще 4 червня через значну заборгованість минулого року телеканал було відключено від телекомунікаційних послуг Чернігівською філією КРРТ. Увесь цей час велись переговори аби зберегти мовника в Ніжині. І якщо борги міській владі вдалося погасити, то подальша доля підприємства постала під загрозою. Маю надію, що Ніжин таки матиме власного мовника з місцевим контентом», - резюмувала Ірина Сенченко.  
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: